,

Lunin mrk, 15.6.2011

Napovedovali so ga, pa tudi sam se je napovedoval…že lep čas, če si samo pogledal ljudi okrog sebe…že kak teden prej. Tud črna kronika ga je posredno omenjala 😉 Pa je prišel…lep sončen dan preveslan v Bohinjskem jezeru. Pridem domov, med prebiranjem novic zasledim še to o mrku. Nabašem opremo v ruzak se zapeljem z mesta na sveže pokošen travnik, se udobno namestim na šotorsko krilo rajnke JNA, aparat na stativ, daljinčka v roke…še tisti zvok “pssss”, ko odpreš piksno mrzlega radlerja in predstava se lahko začne.
Najprej so luno prefarbal na oranžno…in črički so še vedno peli na tistem sveže pokošenem travniku…In potem je lunco začelo počasi manjkat….ampak črički so še vedno peli na tistem sveže pokošenem travniku……samo tistega mrzlega radlerja je blo vedno manj 😉
Lep večer je bil…

5 replies
 1. Matej says:

  U matr, dobr si tole ujel. Ker steku si pa mel gor, da si jo takole na blizu dobil? Z dvestotko tole ni šlo, razen če je cropana slika?

  Odgovori
 2. ALBIN says:

  Lejga pa ti si pravi romantik. Da bi tam zraun piksne blo še kaj votlega, ti bi grulu tak ko en golobček, če te ne že prej na sebe potegnla in rekla: “Daj no če že misliš, ne bom ceu večer čakala…”
  Želim ti še veliko romantičnih doživetij v naravi, pa na klope pazi…

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] nimam. Zato so učene glave, ne pa jaz. Vzamem aparat pa stojalo in jo mahnem točno tja, kjer sem lani opazoval lunin mrk. Pa…dobro, da se najde še kak liter v prtljažniku avtomobila, da je […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja